ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΝΑΞΟΣ

  • 0 Review
Κωδικός Προϊόντος: ΞΑΠ-004
Μπορεί να μοιάζει αλλά δεν είναι ίδια με τις υπόλοιπες !!!
Επαγγελματική ξαπλώστρα αλουμινίου μια εξαιρετική επιλογή για εξωτερικούς χώρους,(ξενοδοχεία, Βeach bars,κάμπινγκ,πισίνες,καφετέριες,ενοικιαζόμενα δωμάτια) είναι ο τέλειος συνδυασμός,ψάθινης ομπρελάς και ξαπλώστρας αλουμινίου για κάθε οργανωμένη παράλια και όχι μονό.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :
♦ Ανοδιωμένο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας 25x25x1.6mm .
♦ 5 αντηρίδες ενίσχυσης(κόντρες), για μεγαλύτερη σταθερότητα – ανθεκτικότητα από σκελετούς με 4 αντηρίδες
♦ Διάτρητο ύφασμα υψηλής ποιότητας (P.V.C.) γαζωμένο και πλαστικοποιημένο.
♦ Μεταλλικός μεντεσές στην ανάκληση της πλάτης.
♦ Eλληνικής κατασκευής.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ - PVC
Κάντε μία ερώτηση για το προϊόνΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ''NΑΧΟΣ''

Η ξαπλώστρα αλουμινίου ''ΝΑΞΟΣ'' είναι η επαγγελματική μας πρόταση για κάθε επαγγελματία και μη,για κάθε οργανωμένη παράλια(Ξενοδοχεία, Βeach bars,κάμπινγκ,πισίνες,καφετερίες,ενοικιαζόμενα δωμάτια).
Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν το καλύτερο χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα.                                                                                                     Οι πελάτες  μας είναι απαιτητικοί,εκτιμούν την ποιότητα και για αυτό έχουν καθιερώσει υψηλά πρότυπα.
Γι’αυτό  και η ''ΝΑΞΟΣ'' συμφώνα με αυτά τα πρότυπα διαθέτει: Σκελετό κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο 25x25mm πάχους 1,6mm  με βίδες ασφάλειας.
Από το κάτω μέρος της ξαπλώστρας  υπάρχουν 5 αντηρίδες ενίσχυσης(κόντρες), που την καθιστούν πολύ περισσότερο σταθερή και ανθεκτική από σκελετούς με 4 αντηρίδες,έτσι με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνετε:
1) Mεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
2) Μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην καταπόνηση.
3) Καλύτερο δέσιμο του σκελετού.
4) Καλύτερο τέντωμα του πανιού, αποτρέποντας το σε ένα βαθμό να μην χάσει την κανονική του φόρμα,κάνοντας την λεγόμενη κοιλία- ξεχείλωμα.
Στην ανάκληση της πλάτης  συναντάμε μεταλλικό μεντεσέ καθώς εκεί η πλάτη της ξαπλώστρας υφίσταται την μεγαλύτερη καταπόνηση.                                                      Το διάτρητο της ξαπλώστρας είναι(textilene)μεγάλης αντοχής, κατασκευασμένο από ανώτερης ποιότητας πολυεστέρα (P.V.C.) υψηλών προδιαγραφών,
με πλέξη 5X5πλεξει (900gr/m² ) και 2×2 πλέξει (680gr/m²)Το πανί είναι εξολοκλήρου γαζωμένο και πλαστικοποιημένο για μεγαλύτερες αντοχές στην καταπόνηση για την αποφυγή του ξηλώματος  του πανιού. 
Τέλος η ''ΝΑΞΟΣ'' διαθέτει ανατομική πλάτη  για μεγάλη άνεση,ρυθμιζόμενη πλάτη 5 θέσεων, προσφέροντας μεγάλη πρακτικότητα και λειτουργικότητα.
Η μεταφορά και η αποθήκευση της είναι εύκολη καθώς το αλουμίνιο σαν υλικό είναι ελαφρύ και έτσι στοιβάζετε η μια πάνω στην άλλη σε μεγάλες ποσότητες.
Ετσι η ''ΝΑΞΟΣ'' θέτει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, για την επόμενη τουριστική περίοδο.
Μέλημα μας, η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελατών,σας εγγυόμαστε ποιότητα κατασκευής,συγκρατημένο κοστολόγιο και σύντομο χρόνο παράδοσης. Στην εταιρία μας, η σωστή σχέση ποιότητας και τιμής κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό σε μας τα προϊόντα κοστίζουν όσο αξίζουν.