ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ

  • 0 Review
Κωδικός Προϊόντος: ΞΑΠ-003
Επαγγελματική ξαπλώστρα αλουμινίου μια εξαιρετική επιλογή για εξωτερικούς χώρους,(ξενοδοχεία, Βeach bars,κάμπινγκ,πισίνες,καφετέριες,ενοικιαζόμενα δωμάτια) είναι ο τέλειος συνδυασμός,ψάθινης ομπρελάς και ξαπλώστρας αλουμινίου για κάθε οργανωμένη παράλια και όχι μονό.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :
♦ Ανοδιωμένο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας 25x25x1.5mm
♦ 4 αντηρίδες ενίσχυσης(κόντρες), για μεγαλύτερη σταθερότητα – ανθεκτικότητα.
♦ Διάτρητο ύφασμα υψηλής ποιότητας (P.V.C.) γαζωμένο και πλαστικοποιημένο.
♦ Μεταλλικός μεντεσές στην ανάκληση της πλάτης.
♦ Ιταλικής κατασκευής.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ - PVC
Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ''ΒΕΝΕΤΙΑ''

Η ¨ΒΕΝΕΤΙΑ¨  δημιουργήθηκε  για να «αντιστέκεται» στης καθημερινές και μεγάλες  προκλήσεις μιας οργανωμένης  παραλίας,(Ξενοδοχεία, Βeach bars,κάμπινγκ,πισίνες,καφετερίες,ενοικιαζόμενα δωμάτια) και όχι μονό.
Η υψηλή ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της εταιρείας μας ,καθώς και η χρησιμοποίηση άριστης ποιότητας υλικών, εξασφαλίζουν στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις και έργα στο χώρο μιας οργανωμένης  παραλίας.
Κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, με στιβαρό σκελετό 25x25mm πάχους 1.5mm, με 4ρις αντηρίδες ενίσχυσης(κόντρες), που την καθιστούν πολύ σταθερή και ανθεκτική.
Με μεταλλικό μεντεσέ στην ανάκληση της πλάτης καθώς εκεί υφίσταται την μεγαλύτερη καταπόνηση , σε  συνδυασμό με υψηλής ποιότητας πολυεστέρα textilene (P.V.C.) υψηλών προδιαγραφών, με πλέξη  2Χ2!!!600gr/m2 γαζωμένο και πλαστικοποιημένο περιμετρικά του πανιού,
H ''ΒΕΝΕΤΙΑ'' θέτει τον πήχυ ψηλά στην απαιτητική μας αγορά, η προθυμία, η συνεργασία, η επικοινωνία, η εξυπηρέτηση και η συνέπεια είναι οι βασικότερες αρχές της εταιρεία μας, οι πελάτες  μας είναι απαιτητικοί, εκτιμούν την ποιότητα,για αυτό έχουν καθιερώσει υψηλά πρότυπα.
Μέλημα μας, η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελατών. Σας εγγυόμαστε ποιότητα κατασκευής, συγκρατημένο κοστολόγιο και σύντομο χρόνο παράδοσης.            Στην εταιρία μας , η σωστή σχέση ποιότητας και τιμής κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό σε μας τα προϊόντα κοστίζουν όσο αξίζουν.